Laser Drawing
JesterN
Do. Vr. Za. 21:30-22:00 & 22:30-23:00

Een modulaire synthesizer stuurt de lasers aan er creëert ronde vormen en heldere kleuren. Een analoge audiovisuele improvisatie die geluid en lasers aan elkaar verbindt in een unieke synesthetische ervaring, zo dat wij geluid om een nieuw niveau kunnen ervaren en beluisteren door het te ‘lezen’ in licht. ’

‘Laser licht aangestuurd door geluid. Een diepere luisterervaring, door het ‘lezen’ van geluid (van licht)’

Alberto Novello alias JesterN’s werk is gericht op het creëren van probabilistische multimedia-architecturen, die zich bevinden op de technologische grens tussen instabiliteit en vergissing, mislukking en expressie. De laatste tijd onderzoekt hij analoge manieren om licht met geluid te regelen.

Over Alberto Novello
Alberto Novello alias JesterN’s werk is gericht op het creëren van probabilistische multimedia-architecturen, die zich bevinden op de technologische grens tussen instabiliteit en vergissing, mislukking en expressie. De laatste tijd onderzoekt hij analoge manieren om licht met geluid te regelen. Zijn werken werden eerder al geëxposeerd in Centre Pompidou in Parijs, op Amsterdam Dance Event, Venice Biennale, New York Computer Music Festival, Bozar Bruxelles, Rewire Festival Den Haag, Seoul International Music Festival, Sonic Circuits Washington DC, Centro Mexicano de Musica y Artes Sonoras.

Extra veel dank aan Vakwerkhuis.

Meer informatie
http://www.jestern.com/
https://www.instagram.com/_jestern_/