SVNSCRNS
Macular

De kinetische licht- en geluidsinstallatie SVNSCRNS van Klankvorm bestaat uit zeven roterende videoschermen en luidsprekers die een abstract landschap vormen. Door langzame bewegingen kan de installatie verschillende ruimtelijke formaties aannemen en bijdragen aan de audiovisuele ervaring.

‘Een audiovisueel, langzaam bewegend abstract landschap.’

De kinetische licht- en geluidsinstallatie SVNSCRNS bestaat uit zeven roterende videoschermen en luidsprekers die gezamenlijk een abstract landschap vormen. Door langzame bewegingen kan de installatie verschillende ruimtelijke formaties aannemen en bijdragen aan de audiovisuele ervaring.

Het werk komt voort uit het Klankvorm project, een Rotterdams platform voor de realisatie en presentatie van experimentele audiovisuele kunst. Een belangrijk onderdeel van het project is het realiseren van installaties met ‘open content’ waarbij Klankvorm kunstenaars en muzikanten uitnodigt om nieuwe composities te maken voor de installatie.

SVNSCRNS is een Klankvorm productie en wordt mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Mondriaan Fonds, Gemeente Rotterdam en Stichting Bevordering Volkskracht.

Over Macular
Macular is een initiatief van een groep kunstenaars met een gezamenlijke interesse in kunst, wetenschap, technologie en perceptie. De leden van het collectief werken samen aan de creatie en productie van multisensoriële kunstwerken die worden gepresenteerd tijdens mediakunst festivals, in galeries en andere kunstinstellingen over de wereld.

Meer informatie
www.klankvorm.nl
www.macular.nl