Performance program: Rafaele Andrade - This isn't Solo Performance program: Rafaele Andrade - This isn't Solo - Highlight Delft 2023

Speel mee in het muziekstuk en beïnvloed het interactieve instrument Knurl, terwijl Rafaele live speelt.

Neem mede-controle over de zelfgebouwde interactieve cello ‘Knurl’, en wordt daarmee onderdeel van de performance ‘This isn’t Solo’ van Rafaele Andrade & Sabrina Verhage. Uniek aan deze uitvoering is dat publiek het stuk actief kan beïnvloeden met bij de voorstelling aanwezige iPads.

Dit project is een artistieke verkenning naar de betrokkenheid van het publiek, en onderzoekt de deelname van de luisteraar aan de muziek. Het doel van Andrade & Verhage is om een ​​grens te bereiken waar de keuzes van het publiek net zo goed bij de voorstelling horen als die van de performer. Net als de elektroakoestische cello van Andrade, ontwikkelde Verhagen eigen software die publieksinteractie mogelijk maakt en die zowel het beeld als het instrument beïnvloed.

Performance tijden This isn’t Solo:

Vrijdag 17 februari

19:00, 21:00, 23:00 u.

Locatie: Theater de Veste.

Over Rafaele Andrade & Sabrina Verhage

Rafaele Andrade (BR) is een componist en performer op het gebied van moderne/experimentele muziek. Sabrina Verhage (NL) is kunstenaar en ontwerper en houdt zich vooral bezig met experiential work: werk dat te ervaren is.


Andrade & Verhage hebben bijna twee jaar lang verschillende versies van This isn't Solo uitgeprobeerd om deze muzikale ervaring te optimaliseren.

Performance program: Rafaele Andrade - This isn't Solo
Rafaele Andrade
Sabrina Verhage
Sabrina Verhage

Mede mogelijk gemaakt door Theater de Veste, Subsidieregeling Creatieve Makers 2022.