Innovatieve kunst & technologie route Highlight Delft

16-18 februari 2023

Highlight Delft is ontstaan als technische lichtkunstroute op meerdere binnen- en buitenlocaties in Delft in 2017. Sinds 2018 toont Highlight Delft toekomst-ideeën van kunstenaars, ontwerpers, onderzoekers, studenten en bedrijven aan een breed publiek op unieke locaties, waarvan een aantal speciaal voor Highlight Delft de deuren opent.

Drie avonden lang ontdek je in Delft een bijzondere blik op de toekomst. Experimentele installaties tonen een inspirerende samensmelting van kunst en technologie, te zien op twee routes door de stad en TU Delft campus.

Deze unieke samenwerking met vernieuwende en experimentele resultaten wordt met trots gepresenteerd tijdens Highlight Delft.

Wil jij ook onderdeel hiervan zijn?

Early Bird tickets zijn nu verkrijgbaar

Bestel je Highlight Delft ticket in onze online shop.

Ga mee op een guided tour of photo tour. Geniet van ongekende (leuke) weetjes over de installaties en locaties of leer het perfecte plaatje maken met je smartphone of camera onder leiding van een fotograaf.

  • Highlight Delft is van 16 tot en met 18 februari 2023
  • Gedurende drie dagen zijn alle locaties open van 17:30-23:30 uur
  • De beide Festival Hubs zijn geopend vanaf 17.00 uur

Ontdek experimentele installaties die een bijzondere blik op de toekomst tonen, op locaties zowel buiten als binnen. De samensmelting van innovatieve kunst en technologie is te zien op twee routes:

  • Delft City Centre
  • TU Delft Campus

Voor meer informatie: klik hier.