Tijdens Highlight Delft presenteren we 20 installaties op unieke locaties in Delft. Door die vele verschillende locaties kunnen we wel wat extra handjes gebruiken.

Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers, zodat wij samen het festival tot een succes kunnen maken. Als vrijwilliger ben je host van één van de locaties, verwelkom je mensen en controleert hun polsbandjes.

Maak deel uit van ons team, beleef Highlight Delft van achter de schermen en ontvang een gratis dagkaart (voor één shift) of een Passepartout (voor twee shifts of meer), een Highlight Delft branded item en… eeuwige roem!

Wil je bij Highlight Delft aanwezig zijn en ben je beschikbaar op 16, 17 en/of 18 februari 2023? Dat is geweldig!

Vul hier je contactgegevens en beschikbaarheid in.

Voor vragen kun je via de e-mail contact opnemen met Suus.

Als vrijwilliger ben je gastvrouw/heer van een locatie, controleer je bandjes en kun je samen met de bezoekers betekenis geven aan de kunstwerken. We zoeken ook gidsen voor de guided tours en de photo tours, kortom: Highlight Delft kan niet bestaan zonder vrijwilligers!

Info avond 

Save the date: op de avond van 13 februari 2023 ben je welkom op de crew kick-off! Hier zullen we onder het genot van een drankje elkaar leren kennen, ontvang je een heel bijzonder Highlight Delft collectors item, en geven we je alle informatie over het evenement. Hopelijk zien wij jou daar!

Highlight Delft is van 16 t/m 18 februari 2023 drie avonden geopend voor het publiek van 17:30 tot 23:30 uur. Je kunt één of meerdere avonden deel uitmaken van het vrijwilligersteam van Highlight Delft.

Meld je aan via deze link of stuur een mail naar vrijwilligerscoördinator Suus.