Een Artist Talks met Daan Roosegaarde, Martin Bricelj Baraga en Frederik Ueberschär over het thema 'Reimagined Landscapes' van Highlight Delft.

Vrijdag 19 november, 20.00 bij Theater de Veste

Tickets op highlightdelft.nl – tickets worden beschikbaar gesteld als aanvulling op je dagkaart of passepartout.

Highlight Delft is trots om ook dit jaar samen te werken met Theater de Veste met een Artist Talks inclusief een aantal deelnemende artiesten van Highlight Delft. 

Kom vrijdag naar Theater de Veste waar Daan Roosegaarde, Martin Bricelj Barage en Frederik Ueberschär het thema ‘Reimagined Landscapes’ van Highlight Delft bespreken. 

Bij Highlight Delft zie je toekomstvisies gebouwd met technologie die ons helpen onze gedeelde toekomst opnieuw samen vorm te geven. Dit roept vragen op als: Hoe kunnen we nieuwe omgevingen vormgeven met behulp van hedendaagse technologieën? Kunnen we (afval)materialen terugwinnen om een duurzame toekomstige wereld te modelleren? Wat voor soort interacties kunnen we bouwen in onze omgeving met behulp van nieuwe technologieën?

Theater de Veste is de ideale plek voor de Artist Talks, die zichzelf omschrijven als een plek van podiumkunsten en imagination, een plek van innovatie en debat en een plek van connectie.

Keynote speaker Daan Roosegaarde staat internationaal bekend om zijn kunstwerken en technologische landschappen waarmee hij de wereld mooier en schoner maakt. Op het podium zullen twee van dit jaar deelnemende kunstenaars aanwezig zijn: Martin Bricelj Baraga – award-winning mediakunstenaar en curator die interactieve werken en sculpturen maakt die ruimtes tussen omgeving, natuur, technologie en mensen verkennen en Frederik Ueberschär – Duitse ontwerper, onderzoeker en maker met een interesse in de menselijke interactie met AI-technologieën en het gebruik van Machine Learning als een praktische design tool om maatschappelijke problemen aan te pakken. 

In collaboration with Theater de Veste.