Deeply Personal Vending Machine Studio Tom Schouw Deeply Personal Vending Machine Studio Tom Schouw

Leef jij gezond? Ontvang persoonlijk gezondheidsadvies uit een ongebruikelijke en zeer persoonlijke snackautomaat.

De Deeply Personal Vending Machine geeft gepersonaliseerd voedingsadvies op basis van persoonsgegevens gebaseerd op data. Door middel van digitale technieken zoals gezichtsherkenning en hartslagmeters haalt de automaat data op zoals je gewicht, lengte, leeftijd, stemming en hartslag.

Je persoonlijke data wordt automatisch door de automaat gezien. Je hoeft nauwelijks iets te doen; ga gewoon voor de camera staan. De machine vertelt je welk product het beste bij je huidige gezondheidstoestand past. Hoe meer data je deelt met de Deeply Personal Vending Machine, hoe meer korting je krijgt op de speciaal voor jou aanbevolen producten!


Hoeveel gegevens ben je bereid te geven in ruil voor persoonlijk voedingsadvies en korting? Neem plaats voor de camera en ontvang productadvies op maat.

Over Studio Tom Schouw

Tom Schouw vindt dat iedereen moet kunnen begrijpen wat er in de wereld gebeurt. Hij gelooft ook dat een van de grootste problemen van onze tijd is dat we op pixelniveau reageren terwijl we het grotere geheel uit het oog verliezen. Schouw streeft ernaar om dit zichtbaar te maken in zijn digitale interacties.

Tom Schouw
www.tomschouw.com