Yooung and happy people helping

Highlight Delft zoekt vrijwilligers 16-18 februari 2023

Kom je één of meerdere avonden helpen tijdens Highlight Delft? We zoeken vrijwilligers om de innovatieve kunst & technologie route van 16 t/m 18 februari goed te laten verlopen. Highlight Delft bestaat uit bijzondere installaties met toekomst-ideeën die de bezoeker aan het denken zetten, en er zijn performances en exposities bij Theater de Veste, The Social Hub en Expositieruimte 38CC.

Twee hubs en startpunten

  • City Centre Delft
  • TU Delft Campus

De bezoeker stelt vanuit de hub, tevens startpunt, zijn/haar eigen route samen en loopt langs unieke locaties met ruim 20 installaties. Zo verbinden we de rijke historie van Delft met de wetenschappelijke vooruitgang van de universiteit. Als vrijwilliger ben je gastvrouw/heer van een locatie, controleer je bandjes en kun je samen met de bezoekers betekenis geven aan de kunstwerken. We zoeken ook gidsen voor de guided tours en de photo tours, kortom: Highlight Delft kan niet bestaan zonder vrijwilligers!

Wil je een bijdrage leveren, deel uitmaken van het energieke team en Highlight Delft van heel dichtbij meemaken? Meld je dan aan via deze link of stuur een mail naar vrijwilligerscoördinator Suus.

What’s in it for me?

Op de avond zelf kun je samen met de andere vrijwilligers gezellig eten, en er is een leuke borrel om de dag af te sluiten! Oh en… save the date: op de avond van 13 februari 2023 ben je welkom op de crew kick-off! Hier zullen we onder het genot van een drankje elkaar leren kennen, krijg je een heel bijzonder Highlight Delft collectors item, en geven we je alle informatie over het evenement. Hopelijk zien wij jou daar!

Highlight Delft is van 16 t/m 18 februari 2023 drie avonden geopend voor het publiek van 17:30 tot 23:30 uur. Je kunt één of meerdere avonden deel uitmaken van het vrijwilligersteam van Highlight Delft. Meld je aan via deze link of stuur een mail naar vrijwilligerscoördinator Suus.

Foto: Pexels/Fauxels