Programma

  • Highlight Delft vindt plaats van 15 tot en met 17 februari 2024.
  • Gedurende drie dagen zijn alle locaties open van 17:30-23:00 uur.
  • De komende tijd wordt het volledige programma inclusief de locaties bekend gemaakt.

Route
Alle installaties en performances vinden plaats op onderstaande route.

Klik op onderstaande link om de plattegrond uit te vergroten:
Plattegrond Highlight Delft 2024

Tickets
Je koopt je tickets voor Highlight Delft online via deze link. Op de avond zelf wissel je dit ticket in voor een polsbandje waarmee je alle locaties kunt bezoeken.

Voor de voorstelling SH4DOW moet een apart ticket worden gekocht, dit kan via Theater de Veste. Een ticket voor SH4DOW is inclusief een dagticket voor Highlight Delft op de dag dat SH4DOW bezocht wordt. Let op: een dagticket voor Highlight Delft bevat géén ticket voor SH4D0W.

Ticket soorten

  • Passe-partout: bezoek Highlight Delft 3 dagen onbeperkt.
  • Dagticket: geldig per dag, 15 of 16 of 17 februari 2024.
  • Dagticket met korting: studenten & jongeren vanaf 14 jaar.

Kinderen tot 14 jaar: gratis.

Wissel tijdens het festival je ticket om voor een festivalbandje
Om alle locaties te kunnen bezoeken wissel je op de dag van je festivalbezoek eerst je ticket om voor een festivalbandje bij een van onze festivalhubs. Deze hubs zijn te vinden bij Theater de Veste en The Social Hub.
Bij deze festivalhubs zijn ook de festivalplattegronden te krijgen.

Lopend
De route van Highlight Delft loopt door de  binnenstad en is goed bereikbaar te voet. 

Fietsend
Alle locaties zijn te bereiken met de fiets. Heb je geen eigen fiets, huur dan een OV fiets op station Delft.

Openbaar vervoer
Beide hubs (The Social Hub en Theater de Veste) zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram, bus en trein). 

Auto en parkeren
We adviseren alle Highlight Delft bezoekers om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te reizen. Kom je toch met de auto, in de omgeving van beide hubs (The Social Hub en Theater de Veste) kun je betaald parkeren in een van de stadsgarages. De Phoenixgarage en de Zuidpoortgarage zijn het meest dichtbij. Iedere parkeergarage is 24/7 geopend. 

Toegankelijkheid voor bezoekers met een beperking
Niet alle installaties zijn even toegankelijk voor rolstoelgebruikers, slechthorenden, slechtzienden, bezoekers met prikkelgevoelige aandoeningen zoals AD(H)D, hoogsensitiviteit (HSP), Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) en Autisme Spectrum Stoornis (ASS).

De toegankelijkheid wordt per programmaonderdeel op de website én op locatie tijdens het festival aangegeven.

Toegankelijkheid bij The Social Hub

De kunstwerken en installaties in The Social Hub zijn bereikbaar met de lift. Deze exposities bevinden zich voornamelijk in compacte hotelkamers, waardoor er vaak weinig ruimte beschikbaar is. Sommige kunstwerken zijn voorzien van levendige geluiden en verblindende lichten. Bij de ingang staat aangegeven wanneer er voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen.

Toegankelijkheid in Het Arsenaal

De meeste kunstwerken en installaties in Het Arsenaal zijn toegankelijk. Mensen met beperkt zicht moeten de juiste voorzorgsmaatregelen nemen bij een bezoek aan YOU ARE SOURCE PROJECTION AND REFLECTION.

Toegankelijkheid bij Theater de Veste

De meeste kunstwerken en installaties in de foyer van Theater de Veste zijn toegankelijk voor het publiek. Voor toegang tot SH4D0W is echter een geldig toegangsbewijs nodig dat specifiek voor die tentoonstelling is bedoeld. Houd er rekening mee dat er een wachttijd kan zijn voor toegang tot OUROBOROS. Forming Folds bevindt zich op de tweede verdieping en is alleen toegankelijk via een trap. De _SUBS Personal Companion Kiosk bevindt zich in de kelder en is alleen toegankelijk via een trap.

Huisdieren
Huisdieren zijn in de binnenlocaties niet toegestaan. Een officiële geleidehond of hulphond mag wel altijd binnen mits het dier een hesje draagt.

Eten en drinken
Er zijn genoeg restaurants & cafés te vinden op de route, zoals The Social Hub en Loetje.

Update
Bezoek regelmatig deze website voor programma, locatie en workshop updates. Registreer je hier voor onze nieuwsbrief. Of volg ons op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn.

Disclaimer
Tijdens Highlight Delft worden er foto en video opnames gemaakt om het event vast te leggen. Als bezoeker van Highlight Delft geef je de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.