Praktische informatie

Programme

  • Het festival is van 13 tot en met 15 februari 2020
  • Gedurende het festival zijn bijna alle locaties/de route open van 16:00-23:00
  • Aangepaste openingstijden zijn te vinden in het programma op de website.

Note: Tijdens Highlight Delft worden er foto en video opnames gemaakt om het festival vast te leggen. Als bezoeker van Highlight Delft geeft u de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar u op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Route
Ontdek installaties op het raakvlak van kunst en technologie, verspreid over een route van 19 unieke locaties door het centrum, zowel buiten als binnen. Met een Highlight festival ticket, kun je al deze unieke locaties, workshops en performances bezoeken. 

De route is onderverdeeld in drie districten. Nadat je het ticket hebt ingewisseld voor een festivalbandje kun je op elke gewenste locatie de Highlight route starten.

Tickets
Alle tickets zijn online verkrijgbaar.
Wanneer het ticket is aangeschaft ontvang je een bevestiging via e-mail. Tijdens het festival kun je het digitale ticket inwisselen voor een festivalbandje, bij een van onze district hub’s.

District hubs (open 16.00-23.00):
Delft city center: Prinsenkwartier
The new bridge: Theater de Veste & Vakwerkhuis
Delft campus: X TU Delft

Ticket soorten:
Passepartout 3 dagen
Dag tickets, Dag tickets studenten, Day ticket kind
Workshop Tiwánee van der Horst (alle dagen) er zijn beperkte plaatsen beschikbaar
Performance Pianoduo Amacord and X (donderdag & vrijdag) – er zijn beperkte plaatsen beschikbaar

Bereikbaarheid in en om Highlight Delft
Met het festivalbandje kun je op elke gewenste locatie de Highlight route starten.

Lopend
De Highlight festival route kan worden gelopen. De totale lengte van de route is ongeveer 6,5 kilometer.

Fietsend
Alle locaties zijn te bereiken met de fiets.
Het is mogelijk om gebruik te maken van Mobikes, bij alle districthubs kunnen deze opgehaald en ingeleverd worden (abonnement op mobikes is noodzakelijk)

Shuttle
Maak gebruik van de speciale Highlight shuttle (tuktuk’s) om van het ene district hub naar het andere district hub te reizen. De Highlight crew is bij de locaties aanwezig om je te informeren en ondersteunen. Ze gaan elke 10 minuten.

The drie shuttles rijden tussen de volgende locaties:
Prinsenkwartier <-> Theater de Veste
Theater de Veste <-> Vakwerkhuis
Vakwerkhuis <-> X TU Delft

Bussen
Alle festival districten zijn te bereiken met reguliere lijn-bussen en in de buurt van een bushalte.

District Delft city center
Alle bussen met eindbestemming: Delft station

District The new bridge
Bus 62 halte: Botanische tuin

District Delft campus
Bus 40, 69 halte: sport & cultuur

Auto & Parkeren
We adviseren alle Highlight Delft bezoeker om zo veel mogelijk met het openbaar vervoer of fiets te reizen. Kom je toch met de auto, parkeer je auto dan in Delft Campus district in P-Sports, van den Broekweg. Parkeren in dit district is gratis, in alle andere districten geldt: betaald parkeren (op straat of in de stadsgarages). In elk district hub kun je als festival bezoeker gratis gebruik maken van de Delft City shuttle of mobike fietsen (met abonnement/app).

Eten & Drinken
In het Delft city center district kun je meerdere restaurant & cafés vinden in de buurt van alle festival locaties en op de route. The new bridge district heeft 2 locaties waar gegeten en gedronken kan worden: Vakwerkhuis & Mooie Boules.
In het Delft Campus district is er een locatie waar gegeten en gedronken kan worden: café X, deze vind je in Delft Campus district hub: X TU Delft

Bezoek regelmatig onze website voor programma, locatie en workshop update’s. Registreer hier voor onze nieuwsbrief.Of volg ons op Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIn